Натяжні стелі модного дизайну і відмінної якості

натяжные потолки из ПВХ Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Полотна натяжних стель можуть бути виготовлені з двох типів матеріалів: ПВХ-плівки і тканини.

Вінілові стелі можуть мати будь-який розмір – від 1 до кількох метрів. Сварка смуг проводиться в заводських умовах на спеціальному ТВЧ- верстаті, що робить всю конструкцію дуже міцною, а шви непомітними. Кріпиться ПВХ-стелю на багет, розташований по периметру кімнати. Щоб полотно лягло рівно, його розігрівають спеціальним будівельним феном до 70 градусів. Після охолодження воно натягується і утворює ідеально рівну поверхню.

ПВХ-плівка може мати різні ефекти: матовий, глянсовий, сатиновий, бути стилізованої під метал, оксамит, замшу або шкіру. Головний недолік стель з таких матеріалів – це низька морозостійкість. Однак оскільки вони встановлюються здебільшого в опалювальних приміщеннях, цей недолік навряд чи можна назвати істотним.

Що стосується переваг, то натяжні стелі з ПВХ є одними з найбільш стійких до механічних впливів. Наприклад, він абсолютно не постраждає від випадково вдарила в нього пробки від шампанського. Так само варто відзначити його водонепроникність. У разі якщо приміщення буде затоплено, вся вода просто збереться під ПВХ-плівкою. Для того, щоб усунути проблему, достатньо всього лише відігнути частина стельового покриття, злити воду і просушити плівку феном.

Тканинні натяжні стелі є екологічно чистими. Вони рекомендуються до установки в спальнях і дитячих кімнатах, так як не містять ніяких токсичних речовин. Вважається, що такі стелі міцніші, ніж ПВХ. Вони не бояться негативних температур, зате володіють низьким рівнем захисту від вологи, тобто якщо ви Вквартіре боїтеся щоб вас не залили сусіди зверху – встановлюйте натяжні стелі з ПВХ.

Крім того, необхідно відзначити, що тканинні стелі досить «консервативні». У розпорядженні дизайнерів зовсім невеликий вибір кольорів і фактур в натяжних ж стелях з ПВХ плівки вибір кольорів і фактур просто величезний. В основному тканинні стелі випускаються в світлих тонах, проте варто зазначити, що вони допускають фарбування акриловою фарбою. Правда, виробляти її потрібно тільки після того, як стеля встановлений.

Якщо порівнювати текстильні і ПВХ-стелі за складністю догляду, то останні значно простіше в експлуатації. Завдяки спеціальній обробці, вони практично не притягають пил, тому, навіть самої охайної господині для блискучого результату досить буде протерти поверхню стелі вологою ганчіркою.