Натяжна стеля – прикраса інтер’єру

натяжной потолок в интерьере Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі – актуальне дизайнерське рішення. За допомогою такої конструкції можна зробити шикарним будь-який інтер’єр. Натяжна стеля – ідеальне рішення для будь-якого приміщення – як в заміському будинку, так і в квартирі. Широкий вибір дизайнерських рішень втілить будь-яку саму сміливу фантазію в життя.

Плюси натяжних стель.

Виробників, що виготовляють і встановлюють натяжні стелі на ринку будівельних матеріалів, дуже багато. Вибираючи компанію, потрібно звернути увагу на ті, які акцентують увагу саме на якість товару і виконання роботи. Надійні виробники натяжних стель завжди пропонують своїм клієнтам матеріали високої якості, цікаві дизайнерські ідеї, швидкий монтаж стельових конструкцій і професійну підготовку, і ведення проекту роботи.

Справжній шедевр на стелі з легкістю можна створити, з огляду на сучасні ідеї та підходи до встановлення конструкцій. Розглянемо докладніше види матеріалів, які використовують при виготовленні натяжних стель.

Види натяжних стель.

Завдяки сучасному виробництву можна створити цікавий дизайн стелі і підкреслити будь-який інтер’єр. На сьогоднішній день виробники пропонують вибрати конструкцію трьох фактур – глянсовий, матовий або сатиновий.

Вибір фактури натяжної стелі прямо залежить від кімнати, в якій буде встановлено покриття. Особлива увага приділяється рівню і якості освітлення і висоті основної стелі.

– Матове покриття. Полотно з матовим покриттям виробляють з просоченої поліуретаном міцної плівки ПВХ. Стеля з такого матеріалу ідеально підходить для будь-яких приміщень. Однак слід виключити його використання в кухні. З такого покриття складно видалити забруднення. За допомогою такого стелі можна досягти ефекту легкості і спокою, додати шарму кімнаті. Матове полотно має властивість кілька приглушати природне світло і звертати увагу на дизайн інтер’єру.

– Глянцевий фактура. Глянцевий натяжна стеля також проводиться з плівки ПВХ і буде до речі в невеликих приміщеннях. За допомогою глянцевого покриття можна візуально розширити приміщення, а найрізноманітніші колірні рішення відмінно впишуться в будь-який інтер’єр.

– Сатинова фактура. Стеля з сатину – щільної тканини – має незвичайну технологію виконання і виглядає шовковистим і блискучим. Перевагою стелі є простота і швидкість установки.

Отже, хоч би яким був натяжна стеля, при його виборі слід звернути увагу на те, в якій кімнаті буде встановлена ​​конструкція, вологість приміщення, рівень світла і загальний дизайн.