Натяжні стелі і їх монтаж

натяжные потолки "Бритон" в интерьере Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Натяжні стелі і їх монтаж в будинку або квартирі.

Натяжні стелі мають цілу низку переваг у порівнянні з традиційними технологіями виконання стель. У цій статті хочеться зупинитися детально поки тільки на одному з них – на швидкості монтажу.

Ті, хто хоч раз в житті робив ремонт в будинку або квартирі – знають, наскільки це трудомісткий процес, вирівнювання і підготовка стель до фарбування. Відбувається це зазвичай, так. Спершу стелю очищається від набелов, обдирається до бетонних перекриттів, потім, закладаються шви між плитами перекриттів і кути примикання стель до стін.

Сама поверхня стелі вирівнюється штукатуркою, потім шпаклівкою, потім шліфується. І тільки потім – фарбується або покривається іншим фінішним покриттям. Все це дуже довго, все це дуже пильно і брудно. І найголовніше, що ці процеси дуже вимогливі до рівня кваліфікації робітників, що виконують ці роботи.

Хтось може виконати цю роботу швидше, хтось повільніше, але в будь-якому випадку на неї піде дуже багато часу. Штукатурка і шпаклівка, повинна висохнути, це час, потім її потрібно шліфувати і це теж час, плюс час, витрачений на їх нанесення. Як не крути це довго. В середньому на те, щоб виконати стелі за традиційною технологією в звичайній кімнаті площею близько 20 кв. м. знадобитися близько тижня часу.

У той час, як натяжні стелі в такій кімнаті з монтуються за 4 години. Як монтуються натяжні стелі? Двоє робітників прибивають спеціальний профіль по периметру стін на тій висоті, де буде розташовуватися натяжна стеля. Потім заправляють в нього край натяжної стелі і нагрівають його тепловою гарматою.

Під дією теплого повітря, стелю стискається і натягується. Відбувається це все дуже швидко, так що за день-два всі роботи по стелях в квартирі будуть закінчені, ви отримаєте абсолютно рівну, гладеньку, однорідну поверхню стель. Тому, якщо для вас важлива оперативність монтажу стель, важлива чистота і акуратність технологічних операцій з монтажу стелі, то ми рекомендуємо використовувати натяжні стелі “Брітон” в інтер’єрі.