Ремонт в будинку – спорудження натяжних стель

купить натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Роблячи ремонт в будинку або квартирі, ми намагаємося підбирати якісні матеріали, але так, щоб їх ціна не «кусалася». Компанія «Брітон» надає Вам можливість купити натяжні стелі і замовити їх установку, що дозволить, з одного боку, заощадити, а з іншого, отримати результат Вашої мрії.

Ми готові взяти на себе всі етапи роботи з виробництва натяжної стелі та встановлення: завмер приміщення, підбір матеріалу та консультування, монтаж. Фахівці нашої компанії при необхідності допоможуть Вам з вибором забарвлення, стилю і фактури. Таким чином, створюється унікальне дизайнерське рішення, яке може імітувати навіть дерево, метал і камінь. Також Ви можете купити зоряне небо для своєї квартири, оскільки натяжні стелі підходять для нанесення будь-яких малюнків. Який би варіант Ви не вибрали, завжди можна подивитися, як він буде виглядати, на фото.

Натяжні стелі виготовляються за простою і надійною технологією.

Монтаж здійснюється за допомогою кріпильного профілю, на, який натягується ПВХ-плівка.

Ціна натяжної стелі окупається за рахунок його властивостей: міцності, довговічності і водонепроникності, завдяки якій вам не буде страшно залиття приміщення сусідами зверху. Такі натяжні стелі виготовляються з екологічно чистих матеріалів, що володіють антистатичними властивостями. На них не скупчується пил, а значить, вони не потребують особливого догляду і щотижневої прибирання.

Екстремальні ситуації їм також не страшні. При пожежі натяжні стелі не горять, а плавляться, що робить їх безпечними. Їх можна використовувати у ванних кімнатах, оскільки вони перешкоджають конденсації вологи. Такий тип покриття славиться своєю стійкістю: не дивлячись на довгий експлуатаційний термін, з часом він не покриється тріщинами і не втратить колір.

Компанія «Брітон» вже багато років дарує красу і затишок Вашим квартирах, надаючи послуги з установки натяжних стель в Хмельницькому і по Україні. На нашому сайті Ви можете ознайомитися з прикладами виконаних нами робіт.