Оздоблення лоджії в квартирі

отделка лоджии натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Дуже часто господарі квартир вживають лоджії для збільшення власної житлоплощі. Цей процес досить важкий. До початку робіт тут потрібно дістати дозвіл на зміни в квартирі. Для тих, хто все-таки зважився на такий крок треба дати кілька рекомендацій. Приступати слід з утеплення лоджії.

Потрібно усунути щілини по боках зовнішньої стінки, потім займіться удосконаленням віконних блоків. Для даної мети частіше використовуються звичайні ПВХ вікна. Двокамерні ці скло пакети створять естетичний охайний вигляд і надійну теплоізоляцію для приміщення. Для удосконалення стелі подивіться які існують натяжні стелі фото може якийсь і вам сподобатися для створення такого у себе на лоджії.

Після скління лоджії слід приступити до установки внутрішньої віконно-дверної частини приміщення і зайнятися демонтажем перегородки. Потім закінчити завершити утеплення вашої лоджії або балкона. На залізну або дерев’яну основу накладається особливий матеріал для пароізоляції, утеплювач, гідроізоляція. Застосовуйте мінеральну вату всередині приміщення або плити з неї так як вона є екологічно чистим матеріалом в порівнянні від пінопласту для високоякісного утеплення стін.

На підлогову частина лоджії рекомендується покласти тільки тверді особливі утеплювачі. Для того, щоб стеля і стіни всередині лоджії були дуже красиві і рівненькі спробуйте застосовувати гіпсокартон, який більш йде для даних цілей, або вагонку з дерева. Зрештою, коли стінки лоджії будуть обшиті, їх фарбують, клеять шпалери або покривають лаком якщо це дерево.

Запам’ятайте, що головних перед робіт ви зобов’язані створити дизайн-проект приміщення, який неодмінно стане направляти вас все робити правильно, які арки, виступи, опуклості і інші особливості квартирного приміщення вам треба створити, щоб всі деталі кімнати були в гармонії і відповідали дизайну всього приміщення .