Червоний колір в інтер’єрі

ПВХ потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Існує хибна думка, що червоний колір неприйнятний для житлових приміщень через свою надмірну динаміки і агресивності. Однак з такою думкою можна посперечатися. Варто розібратися як саме його можна застосовувати, надавши позитивний вплив на атмосферу кімнати.

Особливості кольору.

Бадьорий червоний колір прекрасно підійде для яскравих вставок і контрастів в натяжній стелі. Він здатний тонізувати і налаштовувати на активний лад. Він акцентує на собі увагу і не залишає нікого байдужим.

Червоний створює урочисту і святкову атмосферу в приміщенні на стелі і не тільки. Завдяки різним відтінкам цього кольору можна створити потрібний настрій в кімнаті. Приглушені і ніжні тони подарують романтичне відчуття, а насичені і глибокі додадуть приміщенню благородства і динаміки.

Поєднання з іншими квітами.

Один тільки червоний колір використовувати не рекомендується на стелі. Так кімната буде виглядати зухвало. Найкраще його розбавити більш спокійними відтінками або поєднати з іншими яскравими квітами.

Червоний + білий. Таке поєднання порадує любителів просторих і легких інтер’єрів. Такий альянс самодостатній і не потребує доповнення інших тонів. Але при бажанні, можна додати коричневий або чорний колір.

Червоний + сірий. Приборкати запал червоних відтінків допоможе сірий колір. Можна використовувати хромовані деталі в цих цілях. Тим більше, хром або сталь створять відчуття «футуристичності» приміщення. Блідо-сірі тони добре поєднуються з глибокими відтінками червоного, а графітові – з пастельними.

Червоний + жовтий. Якщо відчувається брак сонця, тепла і позитивних нюансів в життя, то сміливо можна застосовувати до свого житла цю комбінацію кольорів. Бажано вибрати для них бежевий, кремовий, білий або світло-сірий фон.

Червоний + синій. Якщо набрид звичайний класичний інтер’єр, то перевагу варто віддати червоному і синьому кольорах. За останні сезони цей альянс найбільш популярний серед неординарних дизайнів.