Технологія установки натяжної стелі

Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Якщо Ви вирішили створити у себе в квартирі сучасний цікавий в усіх відношеннях інтер’єр, то Вам просто необхідно купити натяжна стеля. Крім своєї зовнішньої привабливості і неординарності, це ще й дуже практичне рішення в квартирах багатоповерхових будинків.

Наприклад, якщо раптом вас затоплять сусіди зверху, ніякі спотворюють плями на знову обклеєних шпалерах і отже, головний біль вас не потурбує.

Плівка для натяжної стелі настільки міцна, що зможе витримати до 100л води на м2, при затопленні зверху вона тільки провисне. І вам всього лише доведеться викликати бригаду установників, які за пару годин акуратно зіллють всю воду і висушать стелю за допомогою теплової гармати. Така стеля ще забезпечить вам безпеку в екологічному плані, він не буде накопичувати на собі статичну електрику. Крім того, він легко миється.

Дизайн натяжної стелі ви можете вибрати найрізноманітніший, який буде створювати затишок і комфорт, при цьому відображаючи вашу індивідуальність і творчу натуру. Виробники пропонують величезний вибір фактур і широку кольорову гаму матеріалів. Стеля натяжна може бути глянцевим, матовим, перламутровим, під дерево, під мармур, з використанням фото-друку і безлічі інших ідей.

Пластичність матеріалу дозволяє створювати унікальні за формою і структурі конструкції – арки, сходи, хвилі, скошені рівні. До того ж, ви можете використовувати в дизайні найрізноманітніші вбудовані світильники і класичні люстри. Поруч компаній надаються також альтернативні види освітлення – діодні, нитки світіння з оптичного волокна, різні розсіювачі з огранюванням.

Фахівці використовують сьогодні дві основні технології установки натяжних стель: гарпунну і клинову. При використанні першої на виробництві спеціально виготовляється полотно з прикріпленим до його краю жорстким ПВХ-гарпуном, який замикається при установці в багет. При монтажі за даною технологією плівка виготовляється чітко за кресленням, трохи меншого розміру, а потім монтажниками нагрівається за допомогою теплової гармати і розтягується по периметру.

При використанні клиновий технології немає необхідності в настільки точному кресленні і спеціальному виготовленні плівки. Це більш дешевий варіант. Однак у нього є і свої мінуси – ступінь натягу полотна здійснюється монтажниками вручну, вони забивають клини в паз профілю при зміцненні плівки. Така стеля в подальшому неможливо буде демонтувати.

Технологія установки натяжних стель самостійно.

Якщо ж ви вирішили встановити натяжна стеля своїми руками, то основними етапами у вашій роботі будуть такі:

1. Звільнити приміщення від меблів, яка може пошкодитися при нагріванні тепловою гарматою, і забезпечити максимальну ізоляцію приміщення від протягів.

2. Здійснити розмітку приміщення за допомогою рівня.

3. Зміцнити спеціальний профіль, або багет. Найчастіше кріплення виробляється на стіну за допомогою саморізів або дюбелів.

4. Уважно прочитайте інструкцію з установки плівки для натяжної стелі.

5. Кожен кут плівки ПВХ закріпити по кутах кімнати.

6. Нагрівати плівку натяжної стелі до тих пір, поки вона не стане більш еластичною.

7. Натягуючи плівку, поступово за допомогою лопатки заправляти гарпун в багет.

8. Встановити світильники. Відзначивши центри та наклеївши кільце для зміцнення, вирізати плівку, провести електричний кабель і безпосередньо встановити сам світильник.

Вибираючи натяжна стеля компанії Брітон Ви отримуєте натяжна стеля який буде високоміцним і екологічно чистим, зробіть приємно собі і рідним встановивши в кімнатах натяжні стелі від виробника.