Сучасні і якісні натяжні стелі!

натяжной потолок Натяжна стеля від виробника, натяжні стелі і комплектуючі, доставка по Україні монтаж у Хмельницькому

Сучасні і якісні натяжні стелі Брітон Україна.

Багато при ремонті встановлюють натяжні стелі. Такий вибір в основному, обумовлений швидкістю роботи, чистотою монтажу і низькою вартістю. Але даними ремонтом вже нікого не здивуєш, він став вважатися стандартним і звичайним. Все більшої популярності в світі дизайну інтер’єрів набувають оригінальні і нестандартні рішення оформлення стель.

Хто не мріяв провести ніч під бездонним зоряним небом? Втілити свою мрію в реальність стало можливо за допомогою стель “Зоряне небо”. Причому дизайн кожного полотна індивідуальний і унікальний, так як відтворюються різні стани нічного неба, будь то падаюча комета, будь-яка з сузір’їв, мерехтіння зірок, і навіть парад планет. Дані ефекти можуть створюватися по різному: світлодіодами, системою освітлення, або блоками управління. Найбільш простим способом є нанесення на полотно малюнка, причому днем ​​це буде звичайний стелю, а вночі він заграє зоряними системами.

Унікальність інтер’єру може надати фотодрук, виконана на стелі. Головною перевагою друку є її стійкість і захист від вицвітання. Фотодрук допоможе завершити тематичний дизайн приміщення, або стати його родзинкою. Для створення фотодруку підійде будь-який полотно (сатин, глянець).

Одним з ексклюзивних і цікавих у виконанні варіантів стелі є багаторівневий натяжна стеля. Пластичне покриття дозволяє спроектувати контури і наповнення будь-якої складності. Поверхня в результаті може бути плавними перегинами, або мати багатоступінчасті межі. Багаторівневі стелі мають і значну функціональність. Вони здатні приховувати великі дефекти стелі (перепади плит, несучі балки, електричну проводку, зливні труби).

Для поціновувачів якісного матеріалу пропонується французький натяжна стеля. Від інших його відрізняє перш за все ширина полотна, приблизно до 4 м., Інші ж мають до півтора метрів. У французьких натяжних стель найбільш великий спектр кольорів і фактур. А також вони не мають специфічного запаху і не електризується. Для тих хто готовий доплатити за якість і довговічність безсумнівно найкращим вибором стануть французькі натяжні стелі.

Особливим ефектом володіють натяжні 3D-стелі. Для тривимірного ефекту наноситься особливий малюнок, або монтуються конструкції різної форми. Цікавого результату можна досягти і за допомогою освітлення.

Широкий вибір різних варіантів натяжних стель допоможе зробити свій будинок не тільки затишним, але і унікальним. Це в повній мірі дозволить радувати себе після важкого трудового дня і відчувати гордість при прийомі гостей.